Merhabalar;

Kiralık aşk dizisi formatında bir kitap okumak istermisiniz.Romantik komedi tadındaki kiralik aşk dizisi gibi olan fakat ondan uyarlanmayan aşırı pozitif iki kitaptan bahs etmek istiyorum.

Bazen ağır, yorucu, dram olmayan sadece mutlu hafif,pozitif kitaplar okumak isteriz. Arka arkaya ağır kitap okuduğumda mutlaka daha hafif kitaplara geçme hissiyati oluyor.

Asudenin pabucumun ajani 1/2 kitaplarını çok keyifle okudum.İki kitabida yirmili yaşlarda evlenmeden önce okursanız şayet hayal dünyanızda kendinizi denizin yerine koyup keyfi ikiye katlayabilirsiniz.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere kitabımız kiralik aşkta ki gibi patron ve sekreter arasında geçmektedir.

Tuna üstüner uranüslü patron sekreter deniz ise dağınık, pasaklı ve beceriksiz. Mükemmeliyetçi tuna beyin böyle bir sekreterle neler yaşayabileceğini hayal edebiliyormusunuz?

Yazarın kalemi oldukça hoş hafif anlatımlı pozitif neşe dolu bir kitap.Ben hâlâ kitapligimda gördüğümde gülümsüyorum.

Keyifli biraz gizemli, tutkulu ama mutlu biten bir kitap okumak istiyorsanız pabucumun ajani 1/2 kesinlikle tavsiyemdir:)


“KİRALIK AŞK DİZİSİ GİBİ İKİ KİTAP” için 2 cevap

  1. Lütfen Avatar

    Selam. Lütfen laik-seküler dizi-film ve kitapları, böyle güzel bir isim verdiğiniz blogda tanıtıp önermeyiniz. İslam Dünyasından daha güzel film-diziler-kitaplar önerebilirsiniz.

    Beğen

    1. seda Avatar

      Selam yorumunuz için teşekkür ederim

      Beğen

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın